Vil du tage min mødom?

25/02 2020 07:47Jomfru søger en kvinde der vil hjælpe mig af med min mødom. Jeg søger en kvinde der har forståelse for, at jeg er jomfru, og alder/udseende er ikke det vigtigste for mig, bare du har den rigtige holdning.
Hvis dette er dig, så skriv en mail til mig, og så kan vi aftale nærmere, og jeg vil også gerne i en privat mail sende data om mig/billeder til dig, samt telefonnummer.

Jeg er bosat i århus, men har også mulighed for at komme til dig.

Skriv til: [email protected]

Århus aarhus østjylland Oestjylland jomfru virgin mand

Detaljer

Bopæl: Espergærde, Region Hovedstaden Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 170 - 175 cm Holdning: Slank Uddannelse: Nej Hårfarve: Lysblond Rygning: Nej BDSM: Nej Kopstørrelse: D80 Barberet: Lidt Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej