Ung studine/sugargirl søges

24/09 2020 18:25Jeg er en dansk erhvervsleder, som søger en ung studine/kvinde (19-23 år) til uforpligtende sex. Du skal være min hemmelige elskerinde, som jeg kan forkæle. Tænker at du får mindst kr. 5000,- hver gang vi ses. Jeg har et diskret sted i viborg, hvor vi kan mødes. Men jeg kan også komme til dig, hvis du bor i aarhus, østjylland eller midtjylland.

Jeg er 44 år, høj og slank med mørkeblondt hår og blå øjne. Og så er jeg smilende, pæn, velklædt og veluddannet med gode manerer.

Skriv og fortæl lidt om dig selv. Måske vi er et godt match ?

Email: [email protected]

sugardaddy, sugarbabe, sugargirl, ung, kvinde, pige, studine, gymnasiepige, elskerinde, Viborg, randers, Hobro, holstebro, herning, silkeborg, Aarhus, århus, midtjylland, østjylland jylland

Detaljer

Bopæl: Nyborg, Region Syddanmark Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 170 - 175 cm Holdning: Slank Uddannelse: Ingen uddannelse Hårfarve: Lysblond Rygning: Nej BDSM: Nej Kopstørrelse: D80 Barberet: Ja Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej