Uden trusser ❓ Thai massage

25/09 2020 10:07❤️
Hovsa- de har smidt billeder
af mine 2 trusser ud ❗️❗️❗️
men du har så dejlige billeder af mig tilbage.

Men kom og besøg mig,
så kan du se mig narurel topløs og
uden trusser under kjolen❗️❓

Jeg er 34 år, har store faste
dejlige bryster, langt sort hår,
og meget sexede knaldsorte øjne..
En slank velformet figur, med en
sexinbydende røv, –

Jeg er altid frisk opstået fra brusebadet,
og jeg venter dig i en sexet kjole,.

Jeg giver dig alt det bedste af mig,
og jeg er åben for alle dine fantasier,
❤️
30 min 300,- Blid olie massage
60 min 450,- Blid olie massage

Du kan tilkøbe næsten alt
– til rimelige priser.

Kom og lad mig give dig dejlig sensuel og sexet massage, hvor min velduftende
og dejlige krop smyger sig op af dig,
– så hårene – og alt andet rejser sig
på din krop.
Lad os få en smuk stund sammen, – hvor vi flyder sammen, og hvor du får alle dine ønsker opfyldt.

Jeg er charmerende, åben , med en god portion humor .
Jeg har fantastiske færdigheder, der får dig til at komme efter mere. .

❤️ 91 45 74 53
❤️❤️
På gensyn Malissa

Tags:
sexoman,, nødder, l, , sabrina, , estrella, fisse, , kusse, behåret, husum, østerbro, indre, by, Amanda, melissa. , bela, sonja, lyngby, gigi, maria, vicki,liderlig, pik, big, bolli,j oan,fuk,fug,alt,sutte,perla,Hvidovre, vanløse, bellahøj,husum,, lille, slank,freja,lille,valby,juvel,Nordsjælland,Midtsjælland,glostrup,rødovre,roskilde,frederikssund,india,elskerinde,cocktail,kimberly.hillerød,helsingør,farum,lyngby,herlev,glostrup., lotus.62all,62all.nu
nancy, , qqq,tatitule,karen,zandra,østerbro,køge.amager.”dansk,spansk,svensk,sabrina,selina,zasha.mercedes,valby.zandra,ballerup,,hellerup.city,zandra,vanløse.,sad ,,tttt,felina

Detaljer

Bopæl: Køge, Sjælland Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 170 - 175 cm Holdning: Slank Uddannelse: Nej Hårfarve: Brun Rygning: Ja BDSM: Nej Kopstørrelse: C85 Barberet: Ja Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej