Tændt Arabisk pige

21/08 2020 14:37Jeg er fræk og tændt meget slank og fast gift pige på 36 år, som ofte er alene hjemme, da min mand (som er dansk) ofte arbejder.
Derfor søger jeg lidt til at forsøde mit liv med, hjemme privat hos mig på min dejlige sofa, til dejlige intime blide oplevelser, det er også muligt at tage bad her.
Så er du en etnisk dansk mand, det vil sige ingen udenlandske og omskåret mænd, over 40, som har lyst til at mærke en UTROLIG stram og dejlig varm arabisk pige, så er du bestemt kommet det rette sted.
Mine mål er 153/45 og en fast naturlig B-skål og er altid glatbarberet .
Du er renlig forholdvis slank og dufter dejligt.
Jeg er ikke til anal og det er selvfølgelig altid sikker sex, dog bestemmer du selv ved blowjob

Jeg elsker når en mand kommer ud over mig, og du bestemmer selv hvor ;). Jeg er bestemt mere til, at have din pik oppe i mig end at have dine fingre 😉

Jeg tilbyder en halv time for 1200 eller en time for 1800 med alt der er blidt og dejligt for os begge, og hvis du kan er du velkommen til at komme flere gange, så ingen ekstra tillægspriser her for ekstra services !!
Så vil du have en fantastisk oplevelse, og gerne flere, med en meget varm arabisk pige, så skynd dig at skriv 😉

Jeg holder til i Farum, 😉
Jeg er på ingen måde til billede byt, og sender heller ikke billeder, og billedet jeg har på er af mig 😉

Detaljer

Bopæl: Maribo, Sjælland Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 150 - 155 cm Holdning: Slank Uddannelse: Højere uddannelse Hårfarve: Sort Rygning: Nej BDSM: Nej Kopstørrelse: C85 Barberet: Ja Piercinger: Nej Tatoveringer: Ja