Søger ung fræk – tjen nogle gode penge

26/02 2021 15:23
Hej jeg er en 59 årig forretningsmand der søger en ung kvinde 18-25 som er interesseret i forskellige former for sex. – i dagligdagen køre jeg i hele Danmark så skriv endeligt.

Er du til faste sugar forhold er jeg interesseret – eller er du interesseret i nogle hurtige penge til en quicky – enten hos dig – rastepladser i skoven eller solcentre er jeg også interesseret – Alt foregår med gummi også blow vi skal jo passe på hinanden.

Jeg betaler godt men du skal også være interesseret i sex og ikke kun penge.

Skriv til mig – [email protected]

Detaljer

Bopæl: Næstved, Sjælland Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 150 - 155 cm Holdning: Normal Uddannelse: Nej Hårfarve: Mørk blond Rygning: Ja BDSM: Nej Kopstørrelse: D85 Barberet: Ja Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej