SØGER KVINDE ELLER PAR NÆR HILLERØD – SØGER I/DU EN FLOT 26-ÅRIG FYR MED EN KÆMPE PIK? ORGASME GARANTI!

  • Homepage
  • >
  • Region Midtjylland
  • >
  • SØGER KVINDE ELLER PAR NÆR HILLERØD – SØGER I/DU EN FLOT 26-ÅRIG FYR MED EN KÆMPE PIK? ORGASME GARANTI!

24/09 2020 07:16Jeg har normalt en annonce om massage og sex til kvinder og par, som stadig føres. Dog vil jeg gerne prøve et nyt koncept.

Jeg er en 26 årig flot fyr, 190 høj og en stor pik.

Du køber mig som dit sexlegetøj i enten en halv time, en time eller to timer. Jeg gør lige hvad du vil have mig til, om jeg skal kneppe dig godt igennem eller om jeg skal ligge fladt i sengen med en dyne over mig og kun min pik er fremme som en “dildo”, det er op til dig.

Dette føres stadig kun til kvinder og par.

Håber at høre fra dig eller jer på:
Mail: [email protected]
Snap: thma01

Vedhæft gerne info og billeder.

Detaljer

Bopæl: Region Midtjylland, Tranbjerg Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 160 - 165 cm Holdning: Normal Uddannelse: Grundskoleundervisning Hårfarve: Brun Rygning: Ja BDSM: Nej Kopstørrelse: B70 Barberet: Ja Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej