Søger kvinde der mangler at blive tilfredsstillet! (Gratis/No Charge)

  • Homepage
  • >
  • Køge
  • >
  • Søger kvinde der mangler at blive tilfredsstillet! (Gratis/No Charge)

26/01 2021 16:42
Er du en kvinde der længes efter orgasmer, så kan jeg hjælpe dig. Jeg søger en bolleven, hvilket vil sige en kvinde, der er klar på at eksperimentere og have hyggelige seksuelle stunder, uden nogle af os fanger følelser for hinanden.
Det gør ikke noget at du er ældre eller yngre end mig, da jeg er åben for at prøve nye ting og har en ting for modnekvinder!

Lidt om mig:
– 20 år
– Atletisk
– Overmiddel pikstørrelse
– Færdiggjort Almen gymnasie
– Født og opvokset i Danmark
– Mellemøstisk etnicitet

Kontakt mig på min mail, for at se billeder af mig: [email protected]

Detaljer

Bopæl: Køge, Sjælland Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 155 - 160 cm Holdning: Normal Uddannelse: Nej Hårfarve: Lysblond Rygning: Nej BDSM: Nej Kopstørrelse: E75 Barberet: Lidt Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej