Sex Oliemassage , spansk, blowjob, gensigfransk, græsk med fingre ( til dig) intim samvære , Lingam massage , prostata massage privat og diskret

  • Homepage
  • >
  • Hinnerup
  • >
  • Sex Oliemassage , spansk, blowjob, gensigfransk, græsk med fingre ( til dig) intim samvære , Lingam massage , prostata massage privat og diskret

24/01 2021 13:44
Jeg er rask og bliver testet tit. jeg tag i mod få gæster , vi skal passe på hinanden , vær venlig ikke besøg mig, hvis du følger syg. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Hej I skønne mænd derude. Jeg søger skandinavisk mænd mellem 40 – 85 år til diskrete møder og spændende leg hos mig privat og diskret i københavn
❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️
Har du lyst til at krølle lagner med mig, og vil du prøve fræk og spændende sex❤️❤️ Savner du intim kærestesex med kys, kram og kærtegn eller stille og hyggeligt samvær sammen med en dejlig varm pige ,så skulle du besøge mig ❤️
jeg kommer fra Grækenland men taler godt dansk..

Jeg er en smilende, glad, pæn og varm kvinde med kvindelige former, min krop er bare dejlig og berøringsvenlig med store bløde ægte G skåls bryster, der elsker at blive krammet og berørt af dig – de er også dejlige til en lille spansk leg,
hvis du har lyst til det – jeg elsker at have din pik mellem mine store bløde bryster. Du vil altid møde mig frækt og lækkert klædt – velduftende og nyvasket.
❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jeg elsker sex og foretrækker seriøse og venlige mænd, der ved hvordan man sætter pris på vores tid sammen. Savner du nærhed, intimitet og berøring, drømmer du om at ligge i arm sammen – du er altid velkommen hos mig.
Hos mig får du altid en dejlig og fræk oplevelse ❤️❤️❤️ jeg går ikke op ikke op i dit udseende, bare du er renlig og hygiejnen
iorden.

Jeg tilbyder intim massage og lingam massage og giver Fuld kropsmassage- oliemassage- plus afslutning eller sex… massagen løsner op og giver dig fornyet energi . jeg er ret dygtig til at give massage..
Jeg vil forkæle, nusse og kysse dig. Jeg sætter en ære i, at vi sammen kan lave lige det, vi har lyst til. Så om du har lyst til et frækt blowjob, gensidig fransk, spansk, samleje i forskellige stillinger ❤️❤️❤️ dejlig lækker massage, body to body, prostata massage eller andet ❤️❤️❤️ så har du fundet den rette.
❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Vi dyrker sex med kondom og jeg modtager IKKE anal. Hvis du ønsker prostata massage giver jeg det med fingeren og for hygiejnens skyld også med kondom på fingeren

Ring for aftale på 91489940 – og husk at melde afbud hvis du bliver forhindret – og gerne i god tid.
❤️❤️❤️❤️❤❤❤❤
Mine Priser :- ❤️❤️❤️❤️
30 min 1000,- ❤️❤️❤️❤️
45 min 1500,- ❤️❤️❤️❤️
60 min 2000,- ❤️❤️❤️❤️
90. min. 3000,- ❤️❤️❤️❤️
2 timer 3500 ,- ❤️❤️❤️❤️
❤️❤️❤️❤️❤❤❤❤❤❤
Jeg sender adressen på sms, når vi har lavet en fast aftale.
Der er gode parkerings muligheder i nærheden. man skal brug Easypark appen ( gratis 2 timer)
Glæder mig at høre fra dig❤️❤️❤️
Kram Nadia❤️❤️❤️❤️
——————————————————————–Kvindelige former – stor bryste , blid sex, fræk sex, kys, kram , kærestesex , Blowjob, massage , fræk massage , spansk olie , olie massage, DD, København , centrum , lingam massage , z, intim massage , Storkøbenhavn, Sjælland , olie svensk , k, lederlige , thai , tt, Annonce light, Frederiksberg , Vanløse , f , hyggehjørnet , hygge,, privat og diskret , prostata massage

Detaljer

Bopæl: Hinnerup, Region Midtjylland Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 160 - 165 cm Holdning: Normal Uddannelse: Højere uddannelse Hårfarve: Mørk blond Rygning: Nej BDSM: Nej Kopstørrelse: A70 Barberet: Ja Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej