LUNAHOT THE BEST EXPERIENCE GFE

25/10 2020 20:49❤️LUNA DELUXEGIRL

HEJ DRENGE,,, JEG ER EN FLOT FRÆK OG MEGET LIDERLIG LILLE 32 ÅRIG
LATINO SUTTETØS DER ELSKER MIT JOB….JEG ER RIGTIG GOD TIL DET JEG LAVER,,JEG ER NATURLIG VÅD OG LIDERLIG OG ELSKER AT VISE MINE FRÆKKE HULLER FREM,OG LEGE MED DEM,,,OG BRUGE MIN dildo, OG JEG SLIKKER SOM EN GUDINDE,OG ELSKER AT SE NÅR DU KOMMER,,,,JEG KAN ALT OG VIL ALT OG DU MÅ BRUGE ALLE MINE HULLER,OGSÅ NÅR DU STEMPLER TOTAL I BUND,I MIN FLOTTE FRÆKKE LIDERLIGE R.. DET ER BARE NOGET JEG KAN LIDE,,, KOM OG MØD MIG — KOM OG KNALD MIG,,,OG DU VIL MED GARANTI KOMME IGEN,,,MIN KROP ER DIN LEGEPLADS,,,,KOM OG LAD OS LEGE SAMMEN.

massage body to body.

Nice to meet you, I am latin chocolate girl with a very horny and willing to please pussy, I have a natural body, I play any kind of game and I love to party, I love whe you play with my ass and a couple dildos, I kiss passionantely trougth your body

HÅBER VI SES DU OG JEG,,kys KYS,,,,FRA LIDERLIGE LUNA

**************************************************************

___OBS___
KUN SIKKER sex. OG DET ER IKKE TIL DISKUSSION.
100 % NÆRVÆR
100% DISKRETION
Tel:

Detaljer

Bopæl: Region Hovedstaden, Trørød Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Biseksuel Længde: 165 - 170 cm Holdning: Slank Uddannelse: Ingen uddannelse Hårfarve: Lysblond Rygning: Nej BDSM: Nej Kopstørrelse: D75 Barberet: Ja Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej