KØRER UD NU! 25 årig professionel fyr med en stor pik. Hillerød området

  • Homepage
  • >
  • Hjørring
  • >
  • KØRER UD NU! 25 årig professionel fyr med en stor pik. Hillerød området

25/01 2021 14:24
Jeg kører ud til dig/jer eller hotel.

Jeg er en veluddannet, velklædt og charmerende fyr der ønsker at prøve dette univers af.
Derfor er der heller ingen priser, da det udelukkende er af egen interesse og fantasi jeg går ind til det her.

Skriv til min mail, hvis du eller i ønsker en aftale: [email protected]

Jeg tænder desværre ikke på mænd og derfor må i meget gerne lade vær med at kontakte mig.

God dag 🙂

Detaljer

Bopæl: Hjørring, Region Nordjylland Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 155 - 160 cm Holdning: Slank Uddannelse: Grundskoleundervisning Hårfarve: Lysblond Rygning: Nej BDSM: Nej Kopstørrelse: E75 Barberet: Lidt Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej