Come and full your fantasies.

19/09 2020 16:03Hey Guys 😉 jeg er aktiv trans snakker dansk. English below

Er du til liderlige sex lege eller afslappende massage ?
ALT er muligt

Super aktiv hot og sexy ladyboy model med utrolig flotte bryster, Store Bløde Sutte Læber der kan gøre en hver mands pik mere end stiv, sutter dig gerne til du sprøjter mig i min mund, elsker når du presser den i halsen på mig og lader sæden fylde min varme mund.. Guddommelig græsk indbydende Røv meget stram og altid klar til dig og din stive pik.

Hvis du har lyst kan du selvfølgelig os få lov at prøve min store pik som altid er stiv og klar til at kneppe dig, Eller måske vil du bare prøve at sutte en flot pik ? Her er det kun fantasien der sætter grænserne, jeg har masser fantasier hvis du ikke har, og jeg rykker gerne dine grænser 😛
Du kan få mig som sød kæreste eller som en vild sex hungerende barbie som rider dig med storm. Er du hingst eller cowboy ? Jeg dominere også hvis du tør lade mig bestemme 😉

Jeg garantere jeg giver dig en super fræk oplevelse
udover det sædvanlige og opfylder dine vildeste fantasier.

Jeg giver ægte thai massage og tager mig af dine ømme led og muskler. Du går ikke skuffet fra mig uanset hvad du er ude efter 🙂

Jeg glæder mig til at høre fra dig, ring til mig jeg svare hele døgnet jeg er pt. +4571454971

Hey Guys;)

Are you into horny sex play or relaxing massage?
Everything is possible

Super hot and sexy ladyboy model with incredibly nice boobs, Big Soft Slut Lips that can make any man’s cock more than stiff, suck you like you squirt me in my mouth, love when you squeeze it in my throat and let the seat fill my warm mouth .. Divine Greek welcoming Ass very tight and always ready for you and your stiff cock.

If you feel like you can of course try our big dick which is always stiff and ready to fuck you, Or maybe you just want to try to suck a nice dick? Here’s just the fantasy that sets the boundaries, I have lots of fantasies if you haven’t, and I like to push your limits: P
You can get me as a sweet boyfriend or as a wild sex hungry barbie who rides you by storm. Are you a stallion or cowboy? I also dominate if you dare let me decide;)

I guarantee I will give you a super naughty experience
out of the ordinary and fulfilling your wildest fantasies.

I give real thai massage and take care of your sore joints and muscles. You will not be disappointed with me no matter what you are looking for 🙂

I look forward to hearing from you, call me I answer all day I am currently. +4571454971 Tak

Detaljer

Bopæl: Region Syddanmark, Varde Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 160 - 165 cm Holdning: Slank Uddannelse: Højere uddannelse Hårfarve: Sort Rygning: Nej BDSM: Nej Kopstørrelse: B85 Barberet: Ja Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej