Charmerende mand søger fast pige i Kolding eller omegn

23/10 2020 05:12Jeg er en venlig og charmerende dansk mand på 39, som er afslappet og behagelig at være sammen med. Jeg er normal af udseende, men har dog et kilo eller to for meget på sidebenene. Min bopæl er i kolding, og mine data er i skrivende stund 180cm/79kg/14cm.

Jeg søger en dejlig pige at ses jævnligt nogle gange hver måned til hyggelige kæreste møder.

Du har en behagelig personlighed, og er ukompliceret at være sammen med, men udover det har jeg ikke de store krav. Det er dog vigtigt, at der er en god kemi imellem os.

Vi kan være hos mig eller eventuelt hos dig, hvis du foretrækker dette.

Møderne vil være til gensidig fornøjelse, og jeg sætter din nydelse mindst lige så højt som min egen.

Jeg forestiller mig en fast betaling per møde eller månedligt, men det kan vi selvfølgelig diskutere nærmere. Derudover betaler jeg gerne for mad, god rødvin, eller hvad vi nu synes hører sig til ved vores møder.

Såfremt du kunne være interesseret, så kontakt mig på [email protected] med et par linjer om dig selv. Du er også velkommen til at skrive med eventuelle spørgsmål.

– Diskretion garanteres.

Detaljer

Bopæl: Ølstykke, Region Hovedstaden Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 165 - 170 cm Holdning: Slank Uddannelse: Grundskoleundervisning Hårfarve: Brun Rygning: Nej BDSM: Nej Kopstørrelse: B70 Barberet: Ja Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej