BilligLuder – Din pik suttes og tømmes for 400,- ;-) Vi knalder for 600,- HER OG NU AFTALER OG KUN OPKALD FRÆKKE 91952680 PRIVAT NÆR E45 VEJLE C TIRSDAG

  • Homepage
  • >
  • Hørsholm
  • >
  • BilligLuder – Din pik suttes og tømmes for 400,- ;-) Vi knalder for 600,- HER OG NU AFTALER OG KUN OPKALD FRÆKKE 91952680 PRIVAT NÆR E45 VEJLE C TIRSDAG

21/09 2020 03:30Hej liderlige mand 🙂 ring ved afk. 61a

Jeg er en super flot , ualmindelig liderlig, billig luder hvor konceptet, ikke for mange spørgsmål og lige på og hårdt sex – sætter den vildeste ildebrand i gang i mig…;-)

Du finder hurtigt ud af hvor vild jeg er med sperm og elsker at mærke den varme sperm-stråle ramme min hals og mund…MUMS 😉
Jeg er ikke så glad for sms, men responderer på alle opkald…og jo mere lige på, hurtigt og hårdt det er, jo gladere gør du en Billig Luder 😉
Det er idéen om hurtige aftaler som pirrer min indre frække Luder – så ring når du er i vejle Så garanterer jeg at du inden for en halv time igen kan forlade mig – tømt, saglig og med et smil på læben 😉

Kom og brug mig please… 😉

fransk 400,-
megafransk 500,-
dansk 600,-
fransk og dansk 700,-
megafransk og luksus dansk 800,-
Modtager DKK, Euro og mobilpay

Dansk Pige
40år.
milf
164 cm
52kg.
E-Skål, stive brystvorter 😉

Detaljer

Bopæl: Hørsholm, Region Hovedstaden Status for parforhold: Det er kompliceret Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 165 - 170 cm Holdning: Slank Uddannelse: Ingen uddannelse Hårfarve: Lysblond Rygning: Nej BDSM: Nej Kopstørrelse: D80 Barberet: Lidt Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej