24 årig debuterende tøs ligger våd og klar i Herlev

  • Homepage
  • >
  • Odense
  • >
  • 24 årig debuterende tøs ligger våd og klar i Herlev

24 årig total debuterende tøs ligger klar til at forkæle dig i HerlevJeg hedder Silke, og har min anden vagt hos afrodites-piger.Jeg vejer 58 kg fordelt på 165 frække centimeter.Jeg har knald rødt hår, flotte B skåls bryster der hungre efter en mands berøring og kælen og en helt glat og våd mis der trænger til at mærke en mands fylde.Jeg er til alle blide former, og vil tage i mod dig iført sort lingeri, selvsiddende strømpebukser og høje hæle.Kom og bliv seksuelt forkælet af mig!Jeg er i huset mellem kl. 10 og 17 alle torsdage.Ring på 3211 6507 for adresseJeg vil ligge klar til dig på Kantatevej i Herlev.

Detaljer

Bopæl: Odense, Region Syddanmark Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 155 - 160 cm Holdning: Slank Uddannelse: Nej Hårfarve: Brun Rygning: Nej BDSM: Nej Kopstørrelse: C85 Barberet: Ja Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej