19 årig buttet pige, sælger sex

19årig Buttet brunette, sælger sex., Hej jeg er en fræk tøs på 19, som tænder på tanken om at sælge mig selv, har endnu ikke prøvet det og er muligvis et engangstilbud, vil tiden vise.Jeg har dejlige store og bløde bryster (80 H) og en rund numse. Der er noget at tage fat i på siderne og kan jeg lide der er :PMine priser for irl er:Handjob med en udløsning. max 20 min. pris 500.Blojwob med en udløsning. max 15 min. pris 800.30 min. med EN udløsning. Kan tilbyde alm. stille og rolig sex og blowjob. pris 1500.1 time. med EN udløsning. Kan jeg tilbyde alm. stille og rolig sex og blowjob. pris 2500.2 timer. Så mange udløsninger du kan nå. Kan jeg tilbyde alm. stille og roligt sex og blowjob. pris 3500.Har du andre eller flere ønsker kan vi sikkert også godt finde ud af dette.ALT IRL. KOMMER TIL AT SKE MED KONDOM PÅ OG JA OGSÅ BLOWJOB. Du må komme i kondomet eller på mine bryster eller mave.INGEN ANAL PÅ MIG & INGEN ORAL PÅ MIG.Sælger også shows på cam. Kan kontaktes på skype: Webcamshow93laver også live cam shows

Detaljer

Bopæl: Albertslund, Region Hovedstaden Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 165 - 170 cm Holdning: Fyldig Uddannelse: Uddannelse på sekundærtrinnet Hårfarve: Mørk blond Rygning: Nej BDSM: Ja Kopstørrelse: D80 Barberet: Ja Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej