❤️ Lille lækker Dansk sexkilling ❤️

21/10 2020 02:31Kære mand,- er du over 40 år
så ring 91886109
Jeg taler dansk/inglés

– Du vil ikke være i tvivl.
Jeg både nyder og glæder mig
til dit selskab.
❤️
Jeg vil elske at forføre dig,
Og nyde at se dit begær slippes løs
over min dejlige lækre sexede krop.
❤️
​Mit smukke ansigt er indrammet
af mine bløde sorte lokker,
og jeg har de dejligste smilende øjne,
der ikke kan undgå at få et frækt glimt , når de ser på dig.
❤️
Min krop er veldrejet og silkeblød og ikke mindst sexet, og min numse er slet ikke til at stå for, så nyd endelig synet af den.

Min mis er varm , våd , stram og villig og pikant barberet.
Mine ægte D/E bryster strutter af vellyst, og de venter bare på dine blide kys og dine følsomme hænder.

Kom og lad mig forkæle dig,
– det bliver en frydefuld oplevelse du vil
ønske at gentage.

❤️Du betaler ikke ekstra for noget.❤️
Vi passer på hinanden,
så vi dyrker kun sikker sex
( ikke analsex)

Du kan skrive til mig personligt
på e-mail [email protected]

Du kan kun ringe og træffe mig
mellem kl 9- 17. Hvor jeg også
svarer på dine mail’s og SMS. .
91886109
❤️
2000 Frederiksberg
2 timers Gratis parkering.

Kys til dig ❤️Lille

Alt er incl, du betaler aldrig ekstra❗️

Sophia, nødder, lorin, brunella, sabrina, lillebitte, estrella, fisse, felina, kusse, behåret, husum, østerbro, indre, by, Amanda, melissa. gigi, bela, sonja, lyngby, gigi, maria, vicki,l iderlig, pik, big, bolli,j oan,fuk,fug,alt,sutte,perla,Hvidovre, vanløse, bellahøj,husum,indisk, thaivalby,juvel,Nordsjælland,Midtsjælland,glostrup,rødovre,roskilde,frederikssund,india,elskerinde,cocktail,kimberly.hillerød,helsingør,farum,lyngby,herlev,glostrup., lotus.
nancy, vip, magic,galores, eeee,,qqq,tag,

Detaljer

Bopæl: Region Syddanmark, Ribe Status for parforhold: Enkelt Grundfæstethed: Heteroseksuelle Længde: 155 - 160 cm Holdning: Normal Uddannelse: Ingen uddannelse Hårfarve: Blond Rygning: Nej BDSM: Nej Kopstørrelse: C85 Barberet: Ja Piercinger: Nej Tatoveringer: Nej